dimecres, 29 de setembre del 2010

Hakone i el Fujisan

Arribem a Tokyo i ens plantem a Shinjuku. Sabem que allà venen un passi per Hakone i que, potser, també reserven hotel. Després de molta estona mirant hotels (ja que eren bastant cars) ens decidim per el més barato amb disponibilitat.

Ens diuen que ens hem d’espavilar per arribar-hi ja que és una mica tard: les 17:00. Bé, agafem el tren, el Romancecar, que de Romance en té ben poc i d’olor a romàtic, bastant.

Per fi arribem a Hakone-Yumoto ja de nit i agafem un bus que ens ha de portar a Moto Hakone Ko. El trajecte és bastant intens: moltes curves, de nit, en sentit contrari a la direcció a que estem acostumats,…. Mitja hora després arribem davant de l’hotel i una iaiona molt mona ens bé a buscar a la porta de l’hotel. Semblaba la iaiona quan surt a rebrens a Cadaqués.

 Copy of DSC_5820 Copy of DSC03941

Ens expliquen com funciona l’hotel, els onsens i els àpats, i ens diuen que ens portaràn el sopar a l’habitació de seguida ja que l’hora de sopar, ja fa rato que ha passat. Només són les 20:30.

L’habitació és d’estil japonés. Molt gran, amb tatamis i una taula al centre. Sense llits. Ens porten el sopar. Deu meu!!! Com poden estar tan prims els japonesos amb aquests àpats?

 Copy of DSC_5789

Copy of DSC_5793

Copy of DSC_5791

Copy of DSC_5794

A l’endemà al matí a les 06:00 ens llevem per anar al onsen. Primer, una remulladeta amb aigua, després, et sumergeixes en aigua moooolt calenta i, quan ja estàs a punt de desmaiar-te de la calor, surts i et rentes ben rentat. Llavors, tornes a entrar dins l’aigua calenta i et relaxes. També hi ha l’opció de fer el mateix però amb la banyera d’aigua calenta a l’exterior.

 

Després d’un bon bany, no hi ha rés millor que un bon esmorzar… a l’estil japonès, es clar! Peix, arròs, sopa, tofu, coses que no coneixem… baja, l’esmorzar dels campions.

Copy of DSC03897

Les vistes des de l’habitació són fantàstiques amb el llac Ashi i el seu famós Torii dins de l’aigua (que ens recorda el de Miyajima). Decidim anar a passejar per la zona a veure si el Fujisan es deixa contemplar, però… boira. De veritat existeix o és una llegenda urbana?

Copy of DSC03894 Copy of DSC_5812

El primer que fem és passejar per l’avinguda dels cedres. Es veu que tenen més de 400 anys però, els del Oku no in eren més espectaculars. Quan arribem a Hakone Machi, agafem una veixell “pirata” que creua el llac. Segur que la boira escampa i podrem veure el Fujisan. Arrivem a Togendai i ni rastre del Fuji. Des d’aquí, agafem un telefèric fins a Owakudani.

 Copy of DSC_5817

Copy of DSC_5819

Copy of DSC_5824

Owakudani és una zona volcànica que va petir una erupció fa 3.000 anys però que segueix en actiu. Es pot passejar per la montanya envoltats de fumaroles i basals d’aigua fumejants i amb pudor de sofre. És molt típic d’aquí menjar-se un Kuro Tamago o Ou negre. Diuen que qui en menja un allarga la vida 7 anys.

 Copy of DSC_5828 Copy of DSC_5829 Copy of DSC_5831 Copy of DSC_5836 Copy of DSC03907

D’aquí, un altre telefèric fins a Sounzan. Les vistes durant el trajecte representa que han de ser espectaculars. Per una banda l’Oceà Pacífic i per l’altre, el Fujisan??

Un cop arribat a Sounzan s’agafa una espècie de cremallera que et porta fins a Gora. Allà no hi ha res. De fet, feina vem tenir per trobar una restaurant on dinar.

De Gora vem tancar el recorregut agafant un tren cap a Hakone Yumoto i el mateix bus de la nit fins a Moto Hakone ko.

Quan arribem al poble decidim anar a fer unes fotos al llac amb el Torii en plena blue hour i allà, magnificent, però amb una mica de boira… per fi!!! El Fujisan. És impressionant, fins i tot de lluny. A veure si a l’endemà el podem veure millor.

Copy of DSC03945

FujisanHDR02  FujisanHDR01

Ja a l’hotel, a les 18:30 ens porten el sopar. Això si que és un sopar de guia Michelin!!!

2 comentaris:

  1. es una pasada, envidia pura, pero sana pero envidia que puedes esperar de tu madre un peto mol fort pet tos dos

    ResponElimina
  2. Quin sopar més guai, fins i tot a mi m'agrada, per sopar ho trobo be, ara això de menjar peix per esmortzar...........serà que no.

    ResponElimina